Mes naudojame slapukus, siekiant užtikrinti, kad jūs turite geriausią patirtį mūsų svetainėje. Gerai

Privatumo politika

TMHB privatumo politika

Šioje privatumo politikoje paaiškiname, kaip renkame ir naudojame jūsų asmens duomenis. Ši privatumo politika taikoma visiems jūsų asmens duomenims, kuriuos mes tvarkome, jei jūs įsigyjate ar naudojatės mūsų paslaugomis, lankotės mūsų interneto svetainėse ar kitaip su mumis sąveikaujate. Mes suskirstėme šią privatumo politiką į skyrius. Daugiau informacijos rasite spustelėję atitinkamą toliau nurodytą skyrių.

* 1. Kas mes esame

Mes esame „Toyota Material Handling“ Baltic Lietuvos filialas (dar vadinama TMHB), kurios būstinė yra Galinės g. 1, Galinės k, Avižienių sen., LT-14247, Vilniaus raj., Lietuva. TMHB priklauso „TICO“ grupei. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. mūsų interneto svetainės skyrių „Apie TMHB“. TMHB yra atsakinga už šioje privatumo politikoje aprašytų jūsų asmens duomenų rinkimą ir naudojimą. Jeigu turite klausimų, pastabų ar nusiskundimų dėl jūsų duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis: info@baltic.toyota-industries.eu

* 2. Mūsų tvarkomų asmens duomenų tipai

2.1. Bendra informacija. Mes galime rinkti ir tvarkyti toliau nurodytų kategorijų asmens duomenis:

a. Vardas, pavardė, kreipinys, lytis.

b. Jūsų kontaktinė informacija ir asmeninė paskyra arba registracijos informacija bei jūsų įmonės pavadinimas ir veiklos vykdymo vieta, įskaitant adresą, telefono numerį, PVM mokėtojo numerį ir jūsų el. pašto adresą.

c. Informacija apie jūsų užklausas ir pirkinius.

d. Mūsų bendravimas su jumis. Kai siunčiate mums el. laišką arba kalbatės su mumis internetu ar per socialinius tinklus, mes užregistruojame jūsų bendravimą su mumis. Kai skambinate mums, mūsų klientų pagalbos tarnyba užregistruoja jūsų klausimus ar nusiskundimus mūsų duomenų bazėje. Mes taip pat galime įrašyti telefoninius skambučius mokymų.

e. Informacija, kurią renkame jums apsilankius mūsų interneto svetainėse, programėlėse ir kitoje skaitmeninėje terpėje: - kai apsilankote mūsų interneto svetainėse, mes galime užregistruoti jūsų IP adresą, naršyklės tipą, operacinę sistemą, nukreipiančiąją interneto svetainę, elgesį naršant žiniatinklyje; - mes galime gauti automatinį pranešimą jums atidarius naujienlaiškį ar spustelėjus naujienlaiškyje esančią nuorodą; - jums leidus, mes taip pat galime gauti duomenis apie jūsų buvimo vietą.

f. Su socialiniais tinklais susijusi informacija Priklausomai nuo jūsų socialinio tinklo nustatymų, mes galime gauti informaciją iš jūsų socialinio tinklo teikėjo. Pavyzdžiui, jums užsisakius mūsų paslaugas per socialinio tinklo paskyrą, mes galime gauti informaciją apie jūsų socialinio tinklo profilį, įskaitant jūsų kontaktinę informaciją, pomėgius ir kontaktus. Norėdami gauti daugiau informacijos apie asmens duomenis, kuriuos gauname iš jūsų socialinio tinklo teikėjo, žr. savo socialinio tinklo teikėjo interneto svetainę ir privatumo politiką.

g. Informacija, kuria nusprendžiate su mumis pasidalyti Jūs galite nuspręsti su mumis pasidalyti informacija, pavyzdžiui, palikdami komentarą mūsų „Facebook“ paskyroje, užpildydami klientų apklausą arba dalyvaudami renginyje.

2.3. Slapukai ir panašios technologijos.

Kai naudojatės mūsų interneto svetaine, mes renkame informaciją naudodamiesi slapukais ir panašiomis technologijomis. Norėdami gauti daugiau informacijos, perskaitykite mūsų slapukų politiką, pateiktą interneto svetainėje arba jūsų naudojamoje mobiliojoje programėlėje.

2.4. Specifinės paslaugos, programėlės ar renginiai.

Specifinių paslaugų, programėlių ar renginių atveju mes galime rinkti kitokių tipų duomenis ir juos naudoti kitais tikslais negu aprašyta šioje privatumo politikoje. Mes jus apie tai informuosime, kai užsiregistruosite paslaugai gauti ar dalyvauti renginyje arba atsisiųsite programėlę.

*3 Kaip mes renkame jūsų duomenis

Toliau paaiškinsime, kokius duomenis renkame, tvarkome ir naudojame, kada ir kokiu tikslu.

3.1 Duomenų rinkimas tik informavimo tikslais

Jeigu neužsiregistruojate naudotis mūsų internetine parduotuve arba jeigu pateikiate mums kokią nors informaciją, mes renkame tik tuos duomenis, kuriuos mums persiunčia jūsų naršyklė, kad galėtumėte lankytis mūsų internetinėje parduotuvėje. Tai yra:

* IP adresas;

* užklausos data ir laikas;

* laiko zonos skirtumas nuo Grinvičo laiko (GMT);

* užklausos turinys (puslapis);

* prieigos statusas / HTTP statuso kodas;

* perduotų duomenų kiekis;

* pranešimas, ar perdavimas buvo sėkmingas;

* pranešimas, kodėl užklausa galėjo būti nesėkminga;

* interneto svetainė, iš kurios buvo pateikta užklausa;

* naudojama naršyklė;

* operacinė sistema;

* ekrano raiška;

* naršyklės įskiepiai („JavaScript“, „Flash Player“, „Java“, „Silverlight“, „Adobe Acrobat Reader“ ir t. t.);

* naršyklės programinės įrangos kalba ir versija. Be to, naudojami vadinamieji slapukai, žr. mūsų slapukų politiką.

3.2 Duomenų rinkimas registruojantis mūsų internetinėje parduotuvėje

Jeigu norėtumėte užsisakyti gaminių mūsų internetinėje parduotuvėje, turite užsiregistruoti ir susikurti kliento paskyrą, kurioje jūsų pateikti duomenys (įmonės pavadinimas, adresas, el. pašto adresas, kiti kontaktiniai duomenys) bus išsaugoti mūsų serveriuose. Taip pat registruojantis mūsų internetinėje parduotuvėje, renkami ir 3.1 punkte minimi duomenys. Prieš registruodamiesi mūsų internetinėje parduotuvėje, turite sutikti su registracijos metu pateiktų duomenų saugojimu ir naudojimu. Atitinkama sutikimo deklaracija yra tokia: „Man priimtinos sąlygos ir nuostatos ir aš sutinku su mano duomenų panaikinimu ir naudojimu remiantis privatumo politika.“

*4. Kam naudojami duomenys?

a. Norint susisiekti su jumis dėl sutartinių derybų ir jūsų užklausoms tvarkyti.

Jeigu sudaromos sutartys, duomenys naudojami sutartims tvarkyti. Šiuo atžvilgiu jūsų duomenys gali būti perduodami pasamdytai gabenimo bendrovei ir, kai to reikia, jūsų mokėjimo duomenys gali būti perduoti mūsų mokėjimų paslaugų teikėjui. Siekiant užkirsti kelią nesankcionuotai trečiųjų asmenų prieigai prie jūsų asmens duomenų, ypač finansinių, užsakymo procesas užkoduotas naudojant SSL technologiją.

b. Norint jums teikti mūsų internetines paslaugas ir mobiliąsias programėles

- Kai kurioms mūsų internetinėms paslaugoms reikalinga jūsų buvimo vieta, pvz., norint parodyti jums artimiausią jus dominančią vietą.

- Tam, kad jums būtų lengviau naudotis mūsų internetinėmis paslaugomis, mes galime analizuoti duomenis, kuriuos surenkame jums naudojantis mūsų skaitmenine terpe, ir derinti juos su informacija, surinkta naudojant slapukus ir panašias technologijas (žr. pirmiau). Pavyzdžiui, norėdami suprasti, kuriam skaitmeniniam kanalui (el. paštui, socialiniams tinklams) ar prietaisui (staliniam kompiuteriui, planšetei ar mobiliajam telefonui) teikiate pirmenybę, kad galėtume apriboti jūsų ryšį tuo kanalu ar prietaisu.

d. Norint bendrauti su jumis

Mes naudojame jūsų kontaktinę informaciją tam, kad bendrautume su jumis, atsakytume į jūsų klausimus ar svarstytume jūsų nusiskundimus.

e. Statistiniams tyrimams

- Bendra informacija. Mes naudojame automatines priemones bendrųjų tendencijų, susijusių su tuo, kaip klientai ir naudotojai naudojasi mūsų paslaugomis, interneto svetainėmis ir socialiniais tinklais, bei koks yra jų elgesys ir kam jie teikia pirmenybę, statistiniams tyrimams atlikti. - Duomenys. Norėdami atlikti tyrimus, mes galime sujungti ir analizuoti skirtingų tipų duomenis, kaip aprašyta pirmiau. Mes naudosime tik suminius duomenis, o ne vardą, el. pašto adresą ar kitą tiesiogiai asmenį identifikuojančią informaciją. Mes taip pat galime derinti tokius suminius duomenis su informacija, gauta iš mūsų įgaliotų platintojų ar viešų šaltinių. Mes nenaudosime neatskleistinų duomenų šiam statistiniam tyrimui be jūsų sutikimo. - Nauda. Statistiniai tyrimai padeda mums kurti geresnes paslaugas ir pasiūlymus, teikti labiau į klientą orientuotą pagalbą bei gerinti mūsų interneto svetainių dizainą ir turinį.

f. Tiesioginės rinkodaros tikslais

- Bendra informacija. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją tam, kad siųstume jums naujienlaiškius, lankstinukus, reklamas ar kitą rinkodaros komunikaciją. - Duomenų kategorijos. Norėdami suprasti, kas jums svarbu, galime naudoti automatines priemones jūsų asmeninei informacijai analizuoti. Šiuo tikslu galime naudoti ir derinti pirmiau aprašytą informaciją. Mes taip pat galime derinti tokius suminius duomenis su informacija, gauta iš mūsų grupės įmonių ar viešų šaltinių. Mes nenaudosime neatskleistinų duomenų šiam statistiniam tyrimui be jūsų sutikimo. - Nauda. Mes naudojame analizės rezultatus siekdami pritaikyti mūsų rinkodaros komunikaciją konkretiems jūsų interesams ir poreikiams. Pavyzdžiui, jeigu mūsų analizė rodo, kad jus gali dominti tam tikrų tipų mašinos ar specifinės paslaugos, mes galime pritaikyti mūsų naujienlaiškį ir interneto svetaines pateikdami pasiūlymus ir turinį, kuris, mūsų nuomone, jums bus aktualus. - Kanalai. Mes galime naudoti skirtingus rinkodaros komunikacijos kanalus, pvz., el. paštą, socialinius tinklus ir jūsų asmeninę internetinę paskyrą. - Nukreipimas į konkrečią auditoriją. Mes galime dalyvauti „Facebook“ programoje „Custom Audience“ („Konkreti auditorija“), leidžiančia mums rodyti asmeniškai pritaikytus skelbimus jums lankantis „Facebook“. Mes galime pasidalyti jūsų el. pašto adresu ar kitu identifikatoriumi su „Facebook“, kad „Facebook“ galėtų nustatyti, ar jūs turite „Facebook“ paskyrą. Mes galime naudoti panašias kitų tinklų programas. Jūs galite atsisakyti dalyvauti „Facebook“ programoje „Custom Audience“ (ar panašiose programose) atsiųsdami el. laišką iš el. pašto, kurį norite pašalinti iš programos, EL. PAŠTAS. Norėdami gauti daugiau informacijos apie nukreipimą į konkrečią auditoriją, žr. savo socialinių tinklų teikėjo interneto svetainę. - Prieštarauti arba atšaukti. Jūs bet kada galite prieštarauti arba atšaukti savo sutikimą dėl rinkodaros komunikacijos gavimo laikydamiesi atitinkamoje rinkodaros komunikacijoje pateiktų nurodymų arba susisiekdami su mumis: info@baltic.toyota-industries.eu

*5 Duomenų atskleidimas arba dalijimasis jais su trečiaisiais asmenimis

5.1. Bendra informacija.

Mes galime atskleisti jūsų asmens duomenis arba dalytis jais su trečiaisiais asmenimis toliau nurodytais tikslais: a. Dėl mūsų naudojamų pagalbinių paslaugų Savo paslaugoms teikti mes pasitelkiame trečiuosius asmenis, pvz., IT tiekėjus, socialinių tinklų teikėjus, rinkodaros agentūras, kredito korteles išduodančias bendroves ir nuo sukčiavimo apsaugančių paslaugų teikėjus. Visų tokių trečiųjų asmenų bus reikalaujama tinkamai saugoti jūsų asmens duomenis ir tvarkyti juos tik laikantis mūsų nurodymų. b. Trečiųjų asmenų interneto svetainės. Mūsų interneto svetainėse yra nuorodų į trečiųjų asmenų interneto svetaines. Jei pasinaudosite šiomis nuorodomis, išeisite iš mūsų interneto svetainių ar programėlių. Ši privatumo politika netaikoma trečiųjų asmenų interneto svetainėms. TMHB negali prisiimti atsakomybės už tai, kaip tie tretieji asmenys naudoja jūsų asmens duomenis. Jūs naudojatės tomis interneto svetainėmis savo rizika. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip tie tretieji asmenys traktuoja jūsų asmeninę informaciją, žr. jų privatumo politiką (jei yra).

*6 Saugumas ir saugojimas

6.1. TMHB imsis tinkamų techninių ir organizacinių priemonių jūsų asmens duomenims apsaugoti nuo praradimo ar neteisėto naudojimo.

6.2. Jūsų asmens duomenys bus saugomi tol, kol to reikės šioje privatumo politikoje aprašytais tikslais, arba tol, kol to reikės norint laikytis įstatymais numatytų įsipareigojimų dėl ginčų sprendimo.

*7 Jūsų teisės

Jeigu nenorite, kad jūsų duomenys būtų išsaugoti, prašome nesiregistruoti mūsų internetinėje parduotuvėje. Dėl techninių priežasčių neįmanoma diferencijuoti atskirų naudotojų, todėl visi naudotojai turi sutikti su duomenų rinkimu / naudojimu. Deja, išimtys neįmanomos. Jūs galite prašyti suteikti prieigą prie savo asmens duomenų ir turėti galimybę juos atnaujinti bei pakeisti. Jūs taip pat galite naudotis bet kuriomis kitomis teisėmis, taikomomis remiantis galiojančiais duomenų apsaugos įstatymais, įskaitant, pavyzdžiui, prieštaravimą dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo. Jums tereikia išsiųsti savo raštišką atsakymą, prie kurio pridėta jūsų asmens tapatybės dokumento kopija: info@baltic.toyota-industries.eu Atšaukus sutikimą, taip pat ištrinamas ir jūsų registruotas profilis. Tada jūs nebegalite naudotis mūsų internetine parduotuve. Atkreipkite dėmesį, kad net ištrynus jūsų profilį, mes galime išsaugoti informaciją apie jūsų sandorius apskaitos tikslais arba tam, kad galėtume įvykdyti šį sandorį. Jūs bet kada galite atsisakyti siunčiamos rinkodaros komunikacijos laikydamiesi atitinkamoje rinkodaros komunikacijoje pateiktų nurodymų arba atsiųsdami mums el. laišką: info@baltic.toyota-industries.eu Galiausiai prašome nepamiršti, kad jei to norite, visada turite teisę pateikti skundą atitinkamai duomenų apsaugos institucijai, pvz Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, kurios duomenys pateikti adresu http://www.ada.lt Jeigu turite klausimų, pastabų ar nusiskundimų dėl šios privatumo politikos, galite susisiekti su mumis info@baltic.toyota-industries.eu.

*8 Atnaujinti šią politiką

Ši privatumo politika įsigalioja 2018-05-25 ir pakeičia mūsų ankstesnę privatumo politiką. Mes peržiūrėsime šią politiką ir pranešime jums apie bet kokius pakeitimus paskelbdami pakeistą politiką savo interneto svetainėje ir tokia politika įsigalioja nuo jos paskelbimo.